Sander Gerrits

1. Naam; Sander Gerrits

2. Geboortedatum; 19 maart 1981

3. Woont in buurt; Wielkiekers

4. Hobby’s;  Carnaval vieren, Raad van Elf De Strandjutters, voetballen, sport (vooral kijken), films, WOII, lezen, wielrennen, enz. Volgens Anke heb ik er in ieder geval teveel.

5. Goede eigenschap;  Ik hou wel van een beetje humor en een lolletje. Vooral niet te moeilijk doen, maak het allemaal niet te zwaar…

6. Slechte eigenschap; Aan de late kant ergens zijn of ja, niet altijd op tijd zijn. Nou ja.. regelmatig te laat… of ja, eigenlijk gewoon te laat komen.

7. Grootste blunder ooit; 

Nou, er zijn er wel een paar. Eentje is dat toen ik nog in Overasselt woonde en na een feestje, waarbij ik enkele biertjes had gedronken, thuis kwam en uiteraard alles op slot had gedaan. Van binnen ook de haken op alle deuren… Ik was echter vergeten dat pap en mam nog later thuis kwamen en ik beloofd had bij één deur de haken er af te laten. Die hebben mij ondanks 8x aanbellen, bonzen op het raam en 16 gemiste telefoonoproepen niet meer wakker kunnen krijgen. Uiteindelijk heeft ons pap de hele keukendeur moeten ontzetten en openbreken, zodat ze toch nog binnen konden komen. Dat was lachen de volgende morgen…

8. Leukste ervaring ooit; 30ste landstitel Aj…. Nee, mijn eigen huisje samen met Anke in Nederasselt natuurlijk!

9. Wat wilde je worden toen je klein was? Politieagent jonguh!

10. Wat ben je uiteindelijk geworden? Relatiebeheerder Athlon Car Lease B.V. een autoleasemaatschappij.

11. Waar krijg je de kriebels van? De weken voor de carnaval… Alles en iedereen is er al mee bezig en heel langzaam komt het dichterbij!

1. Welk carnavalsjaar vond je het leukst? 2016

2. Waarom? Dan wordt John van Uden Prins!

3. Wat is je favoriete gerecht tijdens de carnaval ? Als het maar goed en veel is! In Overasselt hebben we toevallig een eigen kok in de Raad en die kookt elke dag voor ons. Van nasi met gebakken ei tot gebakken aardappels en gehaktbal!

4. Wie zou je nog een keer als prins willen zien? Twan van Burk

5. Leukste bouwwerk wat je voor carnaval gemaakt hebt? Arc de Triomphe

6. Hoe was je vorig jaar verkleed tijdens carnaval? Gitarist/muziekband

7. Wat is je favoriete carnavalskraker? Dikke Ria van Pap en Pudding

8. Wat zou je doen als je een dag prins was? Gewoon bier drinken 

9. Wat zou je willen veranderen aan Carnaval in Nederasselt ? Een weekje opschuiven. Dan kan ik het eerst in Overasselt vieren en daarna nog een keer dunnetjes over doen in Nederasselt. 

10. Wat vind je het leukste tijdens carnaval? Wat niet? Vooral de gezelligheid onderling in de vaste kern en een hoop stomme kwats.

11. Wat zou je nog willen zeggen? Iedereen een fijne carnaval! Nog een kleine twee weken, maak er wat moois van! Alaaf!!!

 

  • Nog tot
  • Officieel
  • Wielwaoiers
  • Nederasselt

jan
11

11.01.2019 - 13.01.2019

PARDOES DE NAR
theunnis... Bedankt :grin :grin
Laaf
Prins...Regel jij dat kratje maar, en laat de rest maar aan ons over.Groet,Laaf