Frank de Wildt

1. Naam; Frank de Wildt

2. Geboortedatum; 13-01-1987

3. Woont in buurt; De Broekstraat

4. Hobby’s; Wielrennen, mountainbiken, voetbal, carnaval, websites maken, jeugdcommissie DIOSA en nog veel meer….

5. Goede eigenschap; Voor iedereen klaarstaan, organiseren en als ik iets doe het ook echt goed willen doen. Maar hier kunnen anderen beter over oordelen.

6. Slechte eigenschap; ‘’Nee zeggen’’, ik vraag me af of ik ooit nog van deze eigenschap ga afkomen...

7. Grootste blunder ooit; Hard van m’n racefiets vallen….al zal het niet de laatste keer geweest zijn. Of was het toch die keer dat we ergens gingen kamperen en ik een tent had meegebracht die 's nachts toch niet echt waterdicht bleek te zijn waardoor we ineens met 4 man in een voortent moesten gaan liggen ;)

8. Leukste ervaring ooit; Wielwaoier van het Jaar worden en de reacties van iedereen die ik daarna heb gekregen! Toch raar als je samen met de Raad degene al hebt gekozen die het moet worden en tijdens het woordje van Roel ineens denkt ‘’hier klopt iets niet’’. Een hele eer om de jongste WW’er van het jaar ooit te zijn, en om die waardering te krijgen. Ik hoop dat het ook een aanmoediging voor de andere ‘’jeugd’’ zal zijn.

9. Wat wilde je worden toen je klein was? Ik wilde heel graag iets met computers gaan doen, toch de economische kant gekozen en de computers als hobby gehouden.

10. Wat ben je uiteindelijk geworden?  Werkzaam op de Marketing en Salesafdeling, als enige Gelderlander tussen de Brabanders bij een bedrijf in Oss wat diverse kabels maakt.

11. Waar krijg je de kriebels van? De periode richting de carnaval wat begint met schrijven van de onthulling en alle uitwisselingen samen met de geweldige vaste kern. En het moment dat we naar de sleuteloverhandiging gaan, dan begint het pas echt!

 

1. Welk carnavalsjaar vond je het leukst?   Tot nu toe seizoen 2011/2012.

2. Waarom? Vanaf mijn 5e altijd op wintersport geweest en wist nauwelijks wat carnaval was. Toch hebben een aantal personen (diegene weten dat zelf wel) mij overgehaald om in seizoen 2010/2011 ‘’stage te lopen’’. Met succes want 2011/2012 was mijn eerste officiële seizoen als Raadslid, dat zal ik niet snel meer vergeten.

3. Wat is je favoriete gerecht tijdens de carnaval ? Als het maar vult, en een eitje gaat er altijd wel in.

4. Wie zou je nog een keer als prins willen zien? Weer een keer een Prins uit De Broekstraat! Al vind ik het super dat Joep nu Jeugdprins is.

5. Leukste bouwwerk wat je voor carnaval gemaakt hebt? De website van de Wielwaoiers en de carnavalsgids! Vooral de periode met de gids is altijd een ‘’onrustige periode’’, toch dames? Maar het resultaat mag er ieder jaar zijn!

6. Hoe was je vorig jaar verkleed tijdens carnaval? In Raadspak, kindermiddag als smurf en op de maandagavond in de officiële kleding van het Dreamteam ;)

7. Wat is je favoriete carnavalskraker? Ik ben haast verplicht natuurlijk te zeggen het Dreamteam met Knee! Maar maakt niet uit welk nummer, als het dak er maar afgaat!

8. Wat zou je doen als je een dag prins was? Feest vieren, bier drinken en Nix onder de 18 door de vingers zien.

9. Wat zou je willen veranderen aan Carnaval in Nederasselt ? Iets bedenken zodat de jeugd ook op andere dagen dan de zondag meer in ons dorp blijft. Is lastig maar wel een uitdaging!

10. Wat vind je het leukste tijdens carnaval? De optocht op zondag! Als je dan de Broekstraat opdraait als laatste wagen zie je pas waar een klein dorp groot in kan zijn.  Mogen we best trots op zijn!

11. Wat zou je nog willen zeggen?  Iedereen een mooi en gezond 2015 en laten we er een super carnaval van maken!

  • Nog tot
  • Officieel
  • Wielwaoiers
  • Nederasselt

jan
11

11.01.2019 - 13.01.2019

PARDOES DE NAR
theunnis... Bedankt :grin :grin
Laaf
Prins...Regel jij dat kratje maar, en laat de rest maar aan ons over.Groet,Laaf