Dagboek van Prins Henrique d'n Urste

Hallo Wielwaoiers,

Er is intussen alweer een week voorbij van mijn “prins zijn”
Onze tuin mooi versierd met een toch wel erg grote foto van mij in vol ornaat en onze traditionele “buurtsmurfen” , mijn hoofd in de krant en overal felicitaties. Kortom: Het is wel duidelijk dat ik Prins van de Wielwaoiers ben geworden.  :)

We hebben vrijdag de leuke onthulling geëvalueerd met het bestuur, de Raad van Elf en mijn collega prins Ivan. Daarbij kregen we ook de film van de onthulling te zien. Leuk om te zien wat er vooraf ging aan onze verschijning. Daar hadden wij achter de coulissen niet alles van meegekregen.

En zondag was het tijd om foto’s te maken.

Omdat mijn Ivan ook graag hovenier wil worden, leek het ons wel leuk om daar iets mee te doen met de foto’s. Dus hoefden we niet ver te gaan en hebben we ze thuis tussen de buxusbollen, zandhopen en shovels de foto’s gemaakt.

Prins Ivan had er wel lol in om zijn pages rond te rijden in de shovelbak en de pages Marieke en Angelique klommen tot ongekende hoogte toen de bak van de shovel de lucht in ging ;)

Samen hebben Ivan en ik nog even een kruiwagen vol geschept met zand en daarmee was het ijs gebroken. Wij gaan er een mooi feestje van maken samen, mijn maatje en ik.

Het was wel erg koud, zeker voor de pages, die niet zo’n warm pak aanhadden als Ivan en ik. Komt dat zweterige pak toch nog eens van pas. Gelukkig maakte het zonnetje veel goed.

Het was een leuke ochtend en we zijn heel benieuwd naar het resultaat.

Intussen beginnen om mij heen de eerste geheimzinnigheden alweer. Gesmiespel achter mijn rug, veranderde wachtwoorden. Ik ben benieuwd wat er allemaal komen gaat.

Zaterdag is het tijd voor de eerste uitwisseling. We gaan naar Niftrik om te zien wie daar de scepter gaat zwaaien. Samen met de Raad van Elf en mijn trouwe nar (Frank, ik reken op jou) gaan we ons eerste feestje bouwen. Ik heb er al zin in!

Alaaf!

Groetjes Prins Henrique dn Urste

  • Nog tot
  • Officieel
  • Wielwaoiers
  • Nederasselt

jan
11

11.01.2019 - 13.01.2019

PARDOES DE NAR
theunnis... Bedankt :grin :grin
Laaf
Prins...Regel jij dat kratje maar, en laat de rest maar aan ons over.Groet,Laaf