Dagboek van Prins Joan d'n Urste

Hallo Wielwaoiers en Wielwaoierinnekes,

Zondag 29 januari. De dag van de receptie. De middag begon al verrassend daar de openingsdans, geregeld door president Roel en Myriam op mijn favoriete nummer van Alex (Festival van liefde),  een mooie opening was!! Vervolgens sta ik samen met jeugdprins Bram, jeugdpages Ilse en Isis, mijn pages en Myriam op het podium. Iedereen die je komt feliciteren met tussendoor diverse geweldige en leuke verrassingen!! Mensen wat heb ik genoten!! Familie, vrienden, buurt, collega’s en verschillende verenigingen, hebben deze middag de weg naar het dorpshuis gevonden. Kei mooi allemaal!! Zeker wanneer onze buurt de banner met mij als Viking uitrolt en die een paar uur daarna aan de voorgevel prijkt!!

Het was een middag, die wij zeker niet snel zullen vergeten!! Mijn dank gaat dan ook uit naar de carnavalsvereniging en het personeel van Ons Huis voor het goede verloop van deze dag!!

Zaterdag 4 februari. Op de fiets naar de Blauwkoppen in Wijchen geweest. Een gezellige avond met diverse dansgardes en dweilorkesten. Na de bekendmaking zingt de kersverse president enkele liedjes en kunnen we hem feliciteren. Als dat voorbij is gaan die handjes omhoog en is het springen geblazen met het Feestteam, die zetten de zaal wel even op z’n kop! Als dj Koen het weer overneemt is het tijd voor een polonaise. Als de klok dan twaalf uur slaat, is onze voorzitter ‘jarig’. De dj vindt het allemaal heel toevallig, dat er altijd wel iemand jarig is bij de Wielwaoiers!! Als Johan met John op z’n nek het podium opgaat, kan de rest niet achter blijven en gaat het feestje nog even door. Enkele uurtjes daarna, stappen we op de fiets richting Wielwaoiersrijk. Onderweg hebben we een tussenstop op de Huurlingsedam, waar Bram voor een heerlijk bakje koffie en een gebakken eitje zorgt. Even later…….bij thuiskomst, lekker onder de wol.

Zaterdag 11 februari. Om 12.30u heb ik een bezoekje gebracht aan de eerste jeugdgroep en ik kan wel zeggen, dat dit er heel mooi en goed uitziet! Daarna meteen door naar Malden voor een radio-interview op GL8.  s ’Middags met alle vrienden de entree boven de oprit gebouwd en de feesttent gezet. Aansluitend hebben we de verjaardag van mijn prinses gevierd. Deze keer niet met gebak, maar met een heerlijke kom erwtensoep!

Nu de laatste week voor carnaval begint te naderen, komt het allemaal snel dichterbij en ben ik reuzebenieuwd naar alle geheimzinnige dingen, die zich de afgelopen tijd hebben afgespeeld.

Carnaval 2017…..Ik heb er in ieder geval zin in!! Samen met jeugdprins Bram, jeugdpages Ilse & Isis en mijn pages heb ik daar alle vertrouwen in!! Dus ik hoop iedereen te zien met deze dagen, zodat we er met z’n allen een mooie carnaval van gaan maken!!

Alaaf – alaaf – alaaf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes prins Joan 1   

  • Nog tot
  • Officieel
  • Wielwaoiers
  • Nederasselt

jan
11

11.01.2019 - 13.01.2019

PARDOES DE NAR
theunnis... Bedankt :grin :grin
Laaf
Prins...Regel jij dat kratje maar, en laat de rest maar aan ons over.Groet,Laaf