Dagboek van Prins Joan d'n Urste

De weken voor Kerst

Hallo Wielwaoiers en Wielwaoierinnekes,

Op zaterdag 10 december ben ik samen met jeugdprins Bram en enkele raadsleden naar de receptie van Mia geweest. Na zoveel jaar vrijwilligster/beheerster van het dorpshuis te zijn geweest, zal het haar goed doen dat er zoveel mensen waren. Voorzitter John doet het woordje namens de Wielwaoiers en daar hoort natuurlijk ook een cadeau bij. Verrassend genoeg werd dit aangeboden door het “nieuwe bruidspaar” van de Hollandse middag, Peter en Paulien!  

Zondag 11 december zijn we met z’n allen op de fiets naar de Maoslanders in Balgoy  geweest, waar prins Erik en adjudant Tim (bloemkool) hun receptie hadden in ’t Ballegoyke. We waren mooi op tijd en konden nog een tafel bemachtigen. Vlak na binnenkomst geeft jeugdprins Bram jammer genoeg aan dat hij zich niet lekker voelt en tegen een griepje aan het vechten is. Bram besluit om naar huis te gaan en lekker onder de wol te kruipen. Dan komt het moment waarop we het podium op mogen. Tijdens de opkomst hoor ik een bekende melodie en een luchthoorn. Dus ik denk: “Deze dj is goed op de hoogte”. Maar niets is minder waar, deze muziek is gecreëerd door onze huis-dj Erik. Keimooi man, bedankt!! Dansgarde Non-Stop geeft hierna nog een spetterend optreden. Top meiden, het was weer fantastisch!! Na het officiële gedeelte wordt er een doos frikandellen verorberd en daarmee de nodige energie verkregen. Hoe later op de avond, hoe meer mensen uit Balgoy ik ken!! Voordat we op de fiets stappen wil Roel eerst nog een paar frikandellen speciaal. Met z’n allen hebben we nog heerlijk gegeten bij de frietkar. Dit is onze brandstof voor de fietstocht terug naar het Wielwaoiersrijk. We worden daarbij vergezeld door de jeugd van Nederasselt.

Afgelopen zondag met Bram en alle pages (nu inclusief Esmee) opnieuw weg voor een tweede fotoshoot voor de Wielkronckel. Daar aangekomen was er een flinke beat te horen bij Frank in de auto, daardoor waren de meiden al behoorlijk actief. Dit was te merken tijdens het maken van de foto’s. Met de muziek van Henk Dissel en K3, zat de sfeer er goed in. Ik had op een gegeven ogenblik niet in de gaten wat er achter me gebeurde. Een polonaise door het foto’s maken heen en Iris die mijn veren in gebruik had als indianentooi.  Ja, het leven van een prins gaat niet altijd over rozen, maar het is wel lachen!!

Nu heb ik even rust als prins en ga ik met m’n gezin genieten van de komende feestdagen. Dus rest mij niets anders dan iedereen mooie kerstdagen te wensen en een goed en vooral gezond 2017!!!

Groetjes prins Joan 1

  • Nog tot
  • Officieel
  • Wielwaoiers
  • Nederasselt

jan
11

11.01.2019 - 13.01.2019

PARDOES DE NAR
theunnis... Bedankt :grin :grin
Laaf
Prins...Regel jij dat kratje maar, en laat de rest maar aan ons over.Groet,Laaf