Dagboek van Prins Joan d'n Urste

Week 2

Hallo Wielwaoiers en Wielwaoierinnekes, 

Tijd voor een stukje in “ het dagboek van een prins”! Zaterdag 26 november zijn we met zo’n 20 Wielwaoiers naar de Moaspruvers in Niftrik geweest. Tegelijk ook mijn eerste officiële uitje als prins. Geert had een bus geregeld. En wat voor een bus….de spelersbus van de Treffers uit Groesbeek! Als een echt team op naar Niftrik dus. Er moest van te voren nog rap een fles Wielwaoter bij de Wiel vandaan gehaald worden om aan de nieuwe stadhouder van de Moaspruvers te overhandigen. Daar kwam John aangesneld……..om de hoek bij de Broekstraat met de fles Wielwaoter in zijn hand………. …zo te zien heeft hij nog droge voeten. Maar uiteraard hoeven we dus niet met lege handen aan te komen. Een prima feestje daar, met diverse optredens van o.a: een dweilorkest, een man met een rare regenjas en een optreden van de stadshoudster met haar gevolg over naakt recreëren. Om 23.11 uur kwam de nieuwe stadhouder tevoorschijn, samen met z’n 9 adjudanten. Nadat we hem de fles Wielwaoter hadden aangeboden, kon het feest pas echt beginnen met een optreden van Tim en Emiel. Dat was zeker ook het teken voor de Wielwaoiers om het podium te pakken en los te gaan! Zelfs de “verjaardag” van page Iris hebben we gevierd. Echt lachen!! Allemaal hartstikke gezellig, totdat we bijna weer de bus in moesten. Ergens tijdens de countrydans, krijgt page Esmee heel ongelukkig een scepter tegen haar hoofd. Hierna voelt ze zich niet goed en wordt met de ambulance naar Nijmegen gebracht. Na een nacht vol onderzoeken mag ze ‘s morgens weer naar huis, met een flinke buil op haar hoofd rijker.

Zondagmorgen is het tijd om foto’s te maken voor de Wielkronckel. Iedereen zag er fris en fruitig uit, zelfs de drie pages (Esmee moest nog bijkomen). Jeugdprins Bram en zijn pages Isis en Ilse hadden er zin in! Met een kan warme chocolademelk en wat lekkers zijn we naar de locatie gegaan om de reportage te maken. Rick heeft zijn sd kaartjes wel vol geschoten daar! 

Maandagavond op ziekenbezoek bij Esmee. Fijn om te horen dat het alweer een stuk beter gaat. Gelukkig, dus de volgende keer zijn we weer compleet!   

Groetjes prins Joan 1

  • Nog tot
  • Officieel
  • Wielwaoiers
  • Nederasselt

jan
11

11.01.2019 - 13.01.2019

PARDOES DE NAR
theunnis... Bedankt :grin :grin
Laaf
Prins...Regel jij dat kratje maar, en laat de rest maar aan ons over.Groet,Laaf